Αξιολόγηση

αξιολόγηση υπηρεσιών
αξιολόγηση υπηρεσιών

Η αξιολόγηση κάθε είδους προϊόντος και υπηρεσίας είναι απαραίτητο στοιχείο κάθε προσπάθειας βελτίωσης. Το Doctoranytime αποτελεί μία σχετικά καινούρια υπηρεσία όπου μπορεί κανείς να αναζητήσει με διάφορα κριτήρια την ιατρική υπηρεσία που μπορεί να έχει ανάγκη ανά πάσα στιγμή. Σε αντίθεση με το παραδοσιακό word of mouth, η πληροφόρηση και οι δυνατότητες που παρέχονται εδώ στον ασθενή είναι πολύ περισσότερες. Μία από αυτές είναι και η δυνατότητα αξιολόγησης της εμπειρίας μίας ιατρικής επίσκεψης.

Προσωπικά, νιώθω μεγάλη τιμή που πάνω από 100 άτομα έχουν κάνει τον κόπο να χάσουν λίγο από τον χρόνο τους για να αξιολογήσουν την επίσκεψη που είχαν στο ιατρείο (περισσότερα από κάθε άλλο Καρδιολογικό ιδιωτικό ιατρείο), και δίνω μεγάλη βαρύτητα σε κάθε ένα σχόλιο.

Σε αντίθεση με πολλούς ιατρούς που νιώθουν ανησυχία για τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, εγώ προσωπικά την θεωρώ εξαιρετική καινοτομία που μπορεί να βελτιώσει χειροπιαστά τις προσφερόμενες ιατρικές υπηρεσίες συνολικά, αλλά και να βοηθήσει στο να “ταιριάξει” καλύτερα τις συγκεκριμένες ανάγκες/επιθυμίες του ασθενούς με τον πιο κατάλληλο (για τον συγκεκριμένο ασθενή) επαγγελματία υγείας.

Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν πολλά θεωρητικά προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν με την σταδιακά μεγαλύτερη έκθεση των ιατρών στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά η ιδέα της μη χρήσης αυτών των εργαλείων είναι, πρώτον, ανέφικτη και, δεύτερον, ακόμη χειρότερη επιλογή για όλους μας. Δεδομένου ότι κάθε επαγγελματίας υγείας κάτι έχει να προσφέρει, κάτι να πει, σε κάποιο θέμα εξειδίκευσης να ενημερώσει, κάθε ανενεργός στο διαδίκτυο ιατρός είναι μία απώλεια ευκαιρίας, ευκαιρίας ενημέρωσης, εκπαίδευσης, και βελτίωσης όλων μας.

Προτρέπω όλους τους επαγγελματίες υγείας και φυσικά όλους τους καταναλωτές υπηρεσιών υγείας, να γίνετε όσο πιο ενεργοί μπορείτε τόσο στην προσφορά όσο και την ζήτηση υπηρεσιών υγείας μέσω του διαδικτύου. Μόνο κέρδος θα έχουμε, όλοι μας.

https://www.doctoranytime.gr/d/Kard…/Tsarpalis-Konstantinos…

© Kostis Tsarpalis, September 2016

Αφήστε μια απάντηση

Call Now Button
Send this to a friend