Ενημερωτικά σεμινάρια με την ευγενική συμμετοχή της Veganmama

family homework
family homework

How to save your health and your money without losing your mind at the same time.

Πώς να βελτιώσετε την υγεία σας και αυτήν της οικογένειάς σας, να γλιτώσετε χρήματα (από άσκοπα έξοδα σε ιατρούς, εξετάσεις, φάρμακα, συμπληρώματα, τρόφιμα, προμήθειες, ενέργεια, κ.ά.), και να νιώσετε πιο ολοκληρωμένοι στην όλη πορεία. Επίκαιρο και χρήσιμο όσο ποτέ.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια του ιατρείου με την ευγενική συμμετοχή τηςVeganMama. Κατάλληλα για μεμονωμένα άτομα, ζευγάρια, οικογένειες με μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά, ηλικιωμένους. Ιδανικό για άτομα που πάσχουν ήδη από συγκεκριμένες νόσους, που έχουν παράγοντες κινδύνου για εμφάνιση νόσων, ή απλά που επιθυμούν να αυξήσουν την ευεξία τους, και να μειώσουν τα έξοδά τους. Πώς να κάνετε (έξυπνες) αλλαγές με υψηλή προστιθέμενη αξία.

Για κάθε άνθρωπο, ζευγάρι, ή οικογένεια συνδιαμορφώνεται εξατομικευμένο πρόγραμμα για να καλυφθούν τα πιο σημαντικά θέματα κατά προτεραιότητα και κατά περίπτωση. Αντιμετωπίζονται εις βάθος τόσο θέματα θεωρητικά (ενημέρωση και εκπαίδευση περί των επιστημονικών τεκμηρίων/αποδείξεων) όσο (και κυρίως) θέματα πρακτικά για την μετάβαση και εύκολη υιοθέτηση ενός νέου σύγχρονου τρόπου ζωής με βάση την φυτοφαγική, υγιεινή, βιώσιμη, και διατηρήσιμη διατροφή.

Γιατι; Για ένα καλύτερο Αύριο, Σήμερα! Για εμάς, για τα παιδιά μας, για την ηθική, ψυχική, και σωματική μας Υγεία και Ισορροπία, αλλά και εξίσου για τα υπόλοιπα ζώα, το περιβάλλον, και συνολικά την Γη μας.

Δεν είναι δίαιτα, είναι τρόπος ζωής. Ενημερώσου, εκπαιδεύσου, εφάρμοσε, απόλαυσε!
This is not a diet, this is a lifestyle. Get informed, get educated, apply, and enjoy!

Δηλώστε συμμετοχή, ενδιαφέρον, ή απλά επικοινωνήστε με το ιατρείο μας για τυχόν διευκρινίσεις στο cardiology@tsarpalis.gr

Αφήστε μια απάντηση